• DMCA و نحوه گزارش دادن به گوگل و دفاع از خود

DMCA و نحوه گزارش دادن به گوگل + دفاع از خود

در این مقاله به بررسی DMCA و نحوه گزارش دادن به گوگل می‌پردازیم. در ادامه به راه های پیشگیری از تاثیر این گزارشات و دفاع از خود در برابر گوگل خواهیم پرداخت.

اما قبل از آن خوب است بدانید که الگوریتمی به نام دزد دریایی وجود دارد که بر اساس قانون هزاره دیجیتال طرح ریزی شده است. این الگوریتم با وجود تکامل های بسیار هنوز در سایت های فارسی ضعیف عمل می‌کند. به همین دلیل است که گوگل این امکان را ایجاد کرده است که افراد خودشان از حق خودشان دفاع کنند. با وجود این این گزارش ها همواره به حق نیستند و لازم است که هشیار باشیم و مراقب سایت خودمون باشیم.

قانونی به اسم هزاره دیجیتال وجود داره که با هدف قانون حمایت معنوی کلیه آثار شکل گرفته. اینو گفتم که همین اول بگم گزارش دادن سایت ها جزو سئوی سیاه نیست.

چندين نوع گزارش ميشه به گوگل داد واسه ابزار هاي مختلف (گوگل مپ و گوگل پلي و ادورز و سرويس هاي محتوا گذاري و پاپ آپ ها و …) كه اينجا محتواهاي تكراري رو شرح ميدم

٣ جور گزارش ميتونيم بزنيم:

١- محتواي تكراري سايت خودمون باشه بريم بگيم از سايت ما كپي كرده

٢- محتواي يك سايتي باشه بريم بگيم از سايت ديگه اي كپي كرده (رپورتاژ آگهي رقبا رو گزارش بديم)

٣- محتواهاي تكراري خود يك سايت رو گزارش بديم (مثلا سايت فروشگاهي باشه بريم بگيم همش داره محتواهاي سايت خيلي شبيه به هم هستند و …)

لینک سایتی که میتونیم ازش گزارش بدیم :

https://support.google.com/legal/troubleshooter/1114905?rd=1#ts=1115655

توی این سایت میشه گزینه فارسی رو انتخاب کرد و راحت پیش رفت (جزییات مرحله به مرحله رو اینجا نمینویسم چون فارسیه) ولی آخرین مرحله یه فرم باز میکنه که باید مشخصات رو بنویسیم، و سه تا کادر میده که در اولی باید در 150 کاراکتر به انگلیسی بنویسیم که محتوا کپی هست یا duplicate هست. در دومی لینک سایت خودمون رو بنویسیم و بخشی که کپی شده رو قرار بدیم. در سومی هم لینک یا لینک هایی که از محتوای ما کپی کردند رو قرار بدیم.

برای فرستدم عکس و ویدئو باید این ها رو در سایتی آپلود کنیم و لینک هاشون رو قرار بدیم و توضیحات انگلیسی بگیم (این بخش کلا توسط انسان بررسی میشه نه ربات)

حالا از کجا بفهمیم وبسایت ما رو گزارش دادن؟

از كجا بفهميم گزارش شديم يا فردی ما رو به گوگل گزارش داده؟

يك سايتي هست به آدرس:

www.lumendatabase.org

در كادر داخل اين سايت بايد آدرس سايت خودمون رو (بدون www و https ) قرار بديم و گزارش هايي كه ديگران (دشمنانمون، رقبامو، يا حالا هر كسي به حق يا نا حق) بهمون زدن رو ببينيم.

چند تا نكته هست در مورد اين گزارش هايي كه به گوگل ميشه و واكنشي كه گوگل نشون ميده:

١- وقتي به گوگل گزارشي ميشه، گوگل همون مطلب رو پاك ميكنه. مثلا اگه يك محتوا گزارش بشه گوگل همون محتوا رو پاك ميكنه كل دامنه رو پاك نميكنه (مگر اينكه گزارش ها خيلي بشن ديگه). يا اگر تصويري گزارش بشه و تكراري باشه گوگل همون تصوير رو حذف ميكنه و به محتوا كاري نداره.

٢- وقتي به گوگل گزارش ميشه كه محتوا تكراري هست و لينك محتواي اصلي براي اثبات گذاشته ميشه، گوگل موقع بررسي اين موضوع رو بررسي نميكنه كه كدومشون محتوا رو زودتر گذاشته؟! براي همين هم هست كه ممكنه بعضيا محتواي ما رو كپي كنن بذارن توي ويرگول و به گوگل بگن محتواي ما تكراري هست. براي رفع اين موضوع بايد از خودمون دفاع كنيم و به تاريخ استناد كنيم و بعدش گوگل جايگاه ما رو بهمون برميگردونه!

روش پيشگيري:

از مدت زماني كه به گوگل گزارش ميشه تا زماني كه فردي در گوگل بياد و بررسي كنه ١ ساعت تا چند روز طول ميكشه … .

براي همين اگر ما زودتر بفهميم كه كسي ما رو گزارش كرده كيتونيم سريع محتوامون رو ويرايش كنيم تا گوگل موقع بررسي چيزي پيدا نكنه.

از اونجايي كه در همون لحظه كه گزارش ثبت ميشه توي اين سايت هم ميره ، اگر ما اينو زودتر چك كنيم و بفهميم گزارش شديم (به شرطي كه ايميلي از طرف گوگل نگرفته باشيم) ميتونيم محتوا رو ويرايش كنيم. ولي اگر از سمت گوگل ايميلي اومده باشه يعني ما ديگه كاري از دستمون بر نمياد. (فقط ميتونيم از خودمون دفاع كنيم كه گوگل پنالتي ما رو حذف كنه و راهش رو در ادامه ميگم)

چند نکته مهم در خصوص گزارش های به گوگل

نكته:

ايميلي كه گوگل ميفرسته به همون ايميلي ارسال ميشه كه سرچ كنسول بهش وصله.

نكته:

عنوان تكراري جزو گزارش به حساب نمياد / گزارش بايد در محتوا باشه.

نكته:

تا زماني كه گزارش يك دامنه بررسي نشده، گزارش ديگه اي براي اون دامنه نميشه ثبت كرد

نكته:

اگر بخوايم كه تصويرمون رو سايت ديگه اي كپي نكنه ميتونيم توي قسمت هاي سفيد عكس اسم سايتمون رو با رنگ سفيد بنويسيم و وقتي كسي برش داشت به گوگل گزارش بديم كه ما اسممون توي قسمت سفيد عكس هست و اون با پردازنده هاش برامداز ميكنه و اثبات ميشه كه عكس كپي شده

يا ميشه براي تصوير لايسنس تعريف كرد

سايت هايي مثل freepic وقتي حساب داشته باشيم و عكسمون رو بذاريم ميتونيم اونجا درخواست لايسنس براي عكسمون بكنيم
(ولي نميدونم پوليه يا نه)

** اگر اين موردباتون  مهمه حتما نحوه ست کردن لایسنس به تصویر رو سرچ كننید.

نكته:

گوگل مشخصات گزارش دهنده رو به ما ميده

كافيه به اون ايميلي كه برامون فرستاده ريپلاي بزنيم و درخواست كنيم كه مشخصاتش رو بهمون بفرسته

نكته:

موقعي كه داريم واسه گوگل مطلبي ميفرستيم (چه موقع گزارش دادن چه موقع دفاع كردن)

ميتونيم ويدئو يا عكس بفرستيم ولي بايد اون ويدبو و عكس رو توي سايتي آپلود كنيم و اينكش رو براي گوگل بفرستيم

اگر توضيحي براي گوگل نوشتيم يا در ويدئو خواستيم چيزي بگيم حتما بايد انگليسي باشه كه گوگل متوجه بشه

دفاعيه ( نحوه دفاع از خود در برابر گوگل )

دفاع كردن خيلي راحته

كافيه به اين ايميل دفاعيه خودمون رو ارسال كنيم

Removals@google.com

مواردي كه بايد رعايت كنيم:

١- بايد حتما شماره آيدي (مثل شماره پرونده هست) كه گوگل توي ايميل برامون فرستاده رو توي اول ايميل كپي كنيم

٢- يك توضيح كوتاه در حد ١٥٠-١٦٠ كاراكتر بنويسيم

کلام آخر

در اينجا گفتم كه براي دفاعيه ميتونيم تاريخ رو مطرح كنيم

براي اينكه به تاريخ استناد كنيم ميتونيم هر محتوايي كه ميذاريم رو در سايت “وب آرشيو” قرار بديم. موقع دفاع بگيم بر طبق لينك (وب آرشيو) اون سايت از من كپي كرده و به اين ترتيب گزارش برعكس ميشه .

سعي كردم هم خلاصه بگم هم همه چي رو پوشش بدم بازم هر جايي سوالي پيش اومد، میتونید در بخش «ثبت دیدگاه» بپرسید.

توسط |2021-11-30T10:57:19+03:30نوامبر 30th, 2021|الگوریتم گوگل|بدون ديدگاه

درباره نویسنده :

من همیشه قبل از نوشتن هر متنی به این فکر میکنم که چه کسی قرار هست این مقاله رو مطالعه کنه؟ و جالبه که اصلا حوصله این رو ندارم که برای گوگل محتوا رو سئو کنم! یک سری فاکتور های اولیه رو رعایت میکنم و محتوا رو منتشر می‌کنم. بلکه در سال های آینده که کمی وقت داشتم برگردم و مقالات رو بر اساس سئو بنویسم که رتبه بگیرند! کلا هم سیاست من در نوشته این هست که مختصر و مفید بنویسم که مخاطب سریع جواب رو بگیره بره!!! خب زمان توی این دنیا از هر چیزی با ارزش تره ... :)

ثبت ديدگاه