ساختار محتوا چیست؟
ساختار محتوا به خواننده کمک میکند تا درکی صحیح از محتوای شما بهدست آورد. چون اگر محتوا ساختار نداشته باشد خواندن را برای خواننده سخت میکند. بنابراین یک جارچوب برای نوشت خود در نظر بگیرید تا در زمان صرفه جویی کنید هم از تناقضهای متن جلوگیری کنید.
مفهوم ساختار محتوا در حقیقت سالهاست به صورت متداول در تگهای html که اعضای تشکیل دهنده سایتها هستند استفاده میشود. در مورد تگهای هدینگ در محتوا صحبت میکنیم که به سر تیتر نیز شهرت دارند. در ادامه مفهوم ساختار محتوا را لیست کردهایم تا به شما نشان دهیم:
- Heding2
- Heding3
- Heding3
- Heding4
- Heding2
جیزی که در این لیست مشاهده کردهاید مفهوم ساختار محتوا را در html میرساند. اکثر متنها و مقالهها از این ساختار استفاده میکنند که ساختار محتوا از امکانات html است، اما روشهای جدیدی هم در این سالهای اخیر معرفی شده که استفاده درست از آنها باعث بالا رفتن رتبه شما در گوگل میشود.
تقسیم بندی هر مبحث در مفهوم ساختار محتوا
اگر متن شما ممکن است طولانی شود آن را به صورت زیر مجموعهای تقسیم کنید. برای بخشهای بزرگتر تگ2 و سپس برای زیر مجموعهها از تگ3 استفاده کنید البته گاهی اوقات به h4 هم نیاز پیدا میکنید که در صورت نیاز میتوانید استفاده کنید.
محتوا را به 3 بخش تقسیم کنید
هر مقاله باید سه بخش اصلی داشته باشد:
1. مقدمه
میتوانید با یک سوال یا یک ابهام شروع کنید. مقدمه یک یا دو پاراگراف است که به خواننده آمادگی میدهد. کاربران برای ادامه یک محتوا به مقدمه مطلب توجه میکنند و تصمیم به ادامه میگیرند، بنابراین تمام توانایی خود را در نویسندگی این بخش به کار بگیرید تا مخاطب متوجه شود که نیازش برطرف خواهد شد.
2. متن اصلی
متن اصلی باید دارای ساختار پلهای باشد. اگر کل متن را بدون تیتر تنظیم کنید شکست خواهید خورد. زیرا کاربر عادت دارد با توجه به تیتر متن را بخواند و اگر تیتر جذابی نداشته باشید مطلب آن بخش را رها میکنند.
3. سخن پایانی
باید خلاصهای از آنچه را که در مطلب خود نوشتهاید را در این قسمت بیاورید. از اضافه گویی و حرفهای جدید بپرهیزید و خلاصهوار به مطالب اصلی اشاره کنید. توجه داشته باشید اصولا این بخش یک پاراگراف است.
رعایت این ساختار سه بخشی به خواننده کمک میکند تا با مطالب شما ارتباط برقرار کند.
ادبیات در مفهوم ساختار محتوا
مفهوم زبان و ادبیات چیزی است که در ساختار محتوا باید رعایت شود. باید توجه کنید واژهها در متن زود فهم هستند یا نه؟ کلمه باید در معنای حقیقی خودش استفاده شود تا خواننده برای فهمیدن آن زیاد از حد فکر نکند
سخن پایانی
در این مقاله به مفهوم ساختار محتوا اشاره کردیم. ساختار محتوا را در html مانند سر تیترها. گفتهایم که متن باید شامل سه بخش باشد مقدمه، متن اصلی، نتیجه گیری، کاربرد واژههای درست برای درک راحت مخاطب صحبت شده است.
ثبت ديدگاه