مراحل انجام سئو سایت یا اصول سئو
دانستن مراحل انجام سئو سایت ، دغدغهی اصلی افرادی است که قصد سئوی سایتشان را دارند. رعایت اصول سئو و پیش رفتن بر اساس این مراحل به افزایش رتبه سایت در گوگل کمک بسیاری میکند. این مراحل در اصل نقشهی راه را به شما نشان میدهد. اگر که میخواهید بدانید که مراحل seo به چه ترتیبی است، این مطلب را دنبال کنید.
در اینجا مطالب گفته شده را به صورت ویدئو آورده ایم، و در پایین همین ویدئو تمام مطالب به صورت نوشته (با کمی توضیحات بیشتر) قرار گرفته است. (برای دیدن ویدئو، فیلتر شکن خود را روشن کنید)
چگونه سئو سازی کنیم ؟
اینکه بخواهیم بدانیم چگونه سئو سازی کنیم و سئو سازی سایت به چه صورت است، بحثی بسیار کلی است. اما اگر بخواهیم بدانیم که سئو کردن سایت را از کجا شروع کنیم، لازم است که مراحل انجام سئو سایت را بشناسیم. با دید کلی مراحل SEO شامل:
1- چشم انداز رقابتی را تعریف کنید
2- موقعیت خود را شناسایی کنید
3- پیاده سازی سئو در سایت
اما سوال اینجاست که چگونه این کارها را انجام دهیم و از کجا شروع کنیم؟ هر کدام از این بخشها خود دارای مراحلی است. ولی باید توجه داشته باشیم که این بخشها را به ترتیب اجرا کنیم.
به تصویر زیر توجه کنید:
تحقیق در سئو
همانطور که در تصویر مشخص است، مراحل seo شامل پنج بخش است. بخش اول “تحقیق” است، با عملی کردن این بخش، شما در اصل چشمانداز رقابتی را تعریف میکنید. “تحقیق” شامل 4 قسمت میشود:
- اهداف
- کلید واژهها
- تحلیل رقبا
- تعریف آزمون
مشخص کردن اهداف سئو سایت
در ابتدا اهداف خود را از تاسیس سایت مشخص کنید، چشماندازهایی که در رابطه با این سایت دارید چیست؟ به کجا میخواهید برسید؟ برای رسیدن به نقطهی مورد نظر چه کارهایی باید انجام دهید؟ در چه بازهی زمانی چه کارهایی باید انجام شوند؟ و …
پیدا کردن کلید واژهها برای سئو سایت
بخش کلیدواژهها جزو ملموسترین و شناخته شده ترین اصول سئو است. بسیاری بهترین روش سئو سایت را مانور دادن بر روی کلیدواژهها میدانند که دور از تصور آنها هم نیست. اما نکتهی مهم این است که با افزایش رقابت در این بازار، کلیدواژهها از مزیت رقابتی به یک اصل لازم و ضروری تبدیل شدهاند. در خود این مرحله شما باید کلیدواژههای مناسب سایت خود را بیابید، تا بتوانید با آنها محتوا تولید کنید. البته نکات بسیاری دارد. میتوانید در رابطه با کلیدواژهها در سایت …. بیشتر بخوانید.
تحلیل رقبا در سئو کردن سایت
تحلیل رقبا کاری سخت و شیرین، اما ضروری است. شما نه تنها در این بخش و قبل از شروع کار خود، که در تمامی مراحل به تحلیل رقبای خود نیاز دارید. به این ترتیب میتوانید همیشه یک قدم جلوتر از آنها حرکت کنید. برای دانستن اینکه تحلیل رقبای سایت خود را چگونه انجام دهید به …. سری بزنید.
روشهای محک زدن سئو سایت
تعریف آزمون یعنی مشخص کردن روشهای محک زدن کاری که در رابطه با سئو بر روی سایت خود انجام دادهاید. در این مرحلهشما آزمونهایی را مشخص میکنید و تصمیم میگیرید که بعد از اتمام کار سئو سایت، یا حتی در طول سئو کردن سایتتان، درستی کار خود را به کمک یک سری ابزاری که اکنون مشخص کردهاید، بسنجید. این ابزار مثلا میتوانند … و …. و …. و … باشند.
بازرسی در سئو
بخش دوم از مراحل سئو سایت “بازرسی” است. با انجام این بخش شما موقعیت خود را شناسایی میکنید. این بخش نیز همانند بخش قبل شامل 4 مرحله است که عبارتند از:
- ایندکس کردن
- قابلیت دسترسی
- محتوا نویسی
- اعتبار سنجی
ایندکس کردن سایت
ایندکس کردن سایت یعنی معرفی سایت به گوگل. شما با ایندکس کردن سایت خودتان، آن را به خزندههای گوگل معرفی میکنید و از او میخواهید که سایت شما را در کلیدواژههایی که شما میخواهید، به کاربرانتان نشان دهد. ایندکس کردن سایت کار بسیار آسانی است که خودتان به راحتی میتوانید آن را انجام دهید. من چندین سایت را مطالعه کردن و به نظر من توضیحات سایت … برای ایندکس کردن سایت کافی است.
قابلیت دسترسی
اصلا قابلیت دسترسی چیست؟ قابلیت دسترسی در اصل برای افرادی که معلولیتی دارند مطرح میشود. مثلا شما با نوشتن زیر نویس در ویدئو های خود، قابلیت دسترسی افراد ناسنوا به آن را افزایش میدهید. یا با افزون screan reader به سایت خود، امکان استفادهی افراد نابینا از آن را ممکن میسازید. برای اینکه بدانید چکونه میتوانید به سایت خود screan reader اضافه کنید، به سایت … مراجعه کنید.
محتوا نویسی
امروزه محتوا نویسی در سئو سایت، بحثی تخصصی و ضروری است که خود به استمرار و دانش نیاز دارد. محتوا نویسی درست تاثیر بسیاری در سئو سایت دارد. امروزه شرکت های بسیاری به صورت تخصصی بر روی این موضوع فعالیت میکنند. در صورتی که امکان منتشر کردن حداقل 4 الی 5 متن در هفته را ندارید، این مسئولیت را به دیگران بسپارید.
اعتبار سنجی
اعتبار سنجی تنها یک روش دارد و آن هم به کمک سایت MOZ امکان پذیر است. سایت MOZ برای کمک به تحلیل رقبا و این مورد که بفهمید آیا سئو سایت شما قابل قبول است یا خیر، به تمامی صفحات سایت و دامنهی سایت شما عددی بین 0 تا 100 را در نظر میگیرد. شما با دیدن این اعداد و مقایسهی آنها با اعداد مربوط به سایت رقبای خود، میتوانید جایگاه سایت خود را بسنجید.
بهینه سازی سئو سایت
با وارد شدن به بخش بهینه سازی سئو سایت شما وارد حوزهی پیاده سازی سئو میشوید. بهینه سازی سئو نیز همانند دو بخش قبلی شامل چهار مرحله است که عبارتند از:
- بهینه سازی سایت
- بهینه سازی محتوا
- بهینه سازی تکنیکال
- بهینه سازی لوکال
بهینه سازی سایت
بهینه سازی سایت در رابطه با
بهینه سازی محتوا
در این مرحله، منظور از بهینه سازی محتوا این است که شما مطمئن شوید که محتوا های منتشر شده در سایتتان بر اسا اصول سئو است. (برای این کار میتوانید از افزونه یوهاست بهره بگیرید) علاوه بر این، ویرایش متنهای قبلیتان شما را به گوگل فردی مسئول و بروز معرفی میکند و موجب آن میشود که آن نوشته در کلید واژه ی مشخص شده توسط شما، زودتر بالا بیاید.
بهینه سازی تکنیکال
بهینه سازی تکنیکال سئو کاری است که نیاز به تخصص فراتری از سئو دارد. این کار را با کمک برنامه نویسانی که به برنامهی سایت شما مسلط هستند، میتوانید انجام دهید. این موارد بخش هایی از بهینه سازی تکنیکال سئو هستند:
- بهینه سازی ساختار سایت
- بهینه سازی فایل robots.txt
- افزایش سرعت سایت
- بهینهسازی صفحات 404
- استفاده از structured dataها
- استفاده از Bread Crump
- و …
توضیحات بیشتر در زمینهی بهینه سازی تکنیکال سئو سایت را میتوانید در سایت “ادمین سایت” مطالعه کنید.
بهینه سازی لوکال
بهینه سازی لوکال سئو سایت یعنی سایت شما از نظر محلی رای منطقه ای که در آن قرار دارید، بالا بیاید. خصوصا اگر خدمات خاصی ارائه میدهید و در منطقهی خاصی فعالیت دارید، خوب است که این بخش را راه اندازی کنید تا افراد نزدیک به شما، بتوانند شما را پیدا کرده و به سراغ شما بیایند. برای بهینهسازی لوکال نیاز به افزونههایی دارید که مکان شما را در خود ثبت کرده و در گوگل نشان دهد یا با سئو کردن نام شر و منطقه خود در محتوا ها و متاتگ هایتان به سئو لوکال سایتتان کمک خواهید کرد
توضیحات بیشتر در زمینهی بهینه سازی لوکال سئو سایت را میتوانید در سایت “seofox” مطالعه کنید.
تقویت سئو
تقویت سئو یکی از مراحل پیاده سازی سئو است. در بخش تقویت سئو بهتر است که به موارد زیر توجه کنید:
- لینکهای مسدود شده
- اعتماد سازی
- سوشیال مدیا
تکرار در سئو سایت
تکرار در سئو یعنی بررسی اینکه بسنحید ک آیا کارهایی که تا کنون ر رابطه با سئو انجام دادهاید درست بوده اند یا خیر. در این مرحله شما باید نتیجهی کارهای خود را بررسی کرده و گزارش تهیه کنید. این گزارش ها و تبدیل آن ها به نمودار به سنجش کارتان و پیشرفت آن کمک چشمگیری خواهد کرد.
حرف آخر
در اینجا تلاش کردیم که نقشهی را را به عنوان مراحل انجام سئو سایت به شما نشان دهیم، و تنها از شما خواستیم که این مراحل را به ترتیب انجام دهید تا سزیع تر به نتیجه برسید. اما موضوع مهم تر این است که شما این مراحل را چگونه عملی کنید، و در چه بازهای آن را اجرا کنید. خاطرتان باشد که گوگل درباره زمان بسیار حساس است. اگر که شما هر روز به فکر سایتتان باشید و برای آن محتوا تولید کنید و … گوگل نیز بیشتر به سایت شما توجه خواهد کرد و در مدت زمان کمتری سایت شما را به صفخات اولیهی خود خوهد آورد.
ثبت ديدگاه