• صفحه درباره ما

صفحه درباره ما چیست و چگونه آن را بهتر بنویسیم؟

صفحه درباره ما چیست و چگونه آن را بهتر بنویسیم؟

در مورد طرز نوشتن صفحه درباره ما بسیار در گوگل نوشته شده. اما از اونجایی که من خودم هنگام خوندن متن ها از توضیحات اضافه خیلی خوشم نمیاد و این توضیحات رو صرفا برای 1-نگه داشتن مخاطب در صفحه مورد نظر و 2-بهبود سئو می بینم، یک راست میرم سراغ جواب سوالی که در عنوان نوشتم.

چرا باید صفحه درباره ما را در سایت خود داشته باشیم؟

  • چون صفحه ” درباره ما ” باعث اعتماد سازی می‌شود.

صفحه درباره ما صفحه ای نیست که مشتریان و کاربران استفاده کننده ی سایت بلافاصله بعد از ورود به سایت آن را مطالعه کنند. اما با این حال یکی از صفحات پر بازدید هر وب سایتی به شمار می آید. دلیل آن این است که برخی افراد برای اطمینان از اینکه سایت شما معتبر است به این صفحه مراجعه می کنند بلکه ]چیزی بیابند که سایت را به شخصی حقیقی یا شرکتی حقوقی و قانونی وصل کند. اینگونه است که وجود این صفحه یکی از روش هایی است که مشتریان و کاربرانتان به شما و وب سایتتان اعتماد خواهند کرد.

  • وجود این صفحه به سایت و شرکت شما اعتبار می بخشد.

برخی چیزها، نکات کوچک اما ضروری در هر کسب و کاری به شمار می آید. وجود این صفحه مانند پوشیدن کت و شلوار یا لباس رسمی برای حضور در جلسات است. با آن که می توانید بدون آن هم به جلسه بروید اما اگر آن را داشته باشید، بیشتر به شما گوش خواهند داد و پرستیژ و اعتبار خاصی برایتان به ارمغان می آورد.

  • نشان دهنده ارزش گذاری به کاربران است.

حس مثبتی که با وجود این متن در سایتتان و خواندن آن توسط مشتری به آن ها القا می کنید، نشان از ارزش قائل شدن شما به آنان است. در فضای رقابتی امروز که همه از ارزش حضور در دنیای تجارت الکترونیک اطلاع دارند، کسی برنده است که بی ریا و خالصانه به مشتریان خود خدمت کند و برایشان ارزش بیشتری قائل باشد. مطمئن باشید مشتریانتان این موضوع را درک خواهند کرد.

چگونه صفحه سیاست حفظ حریم خصوصی بنویسیم ؟

در صفحه درباره ما چه چیز هایی را بنویسیم؟

  • داستان شروع بکار خود یا شرکت

از اینجا شروع کنید که اصلا چه چیزی انگیزه شروع این کار و فعالیت را به شما داده است؟ چگونه آن را شروع کرده اید؟ و چه مراحلی را پشت سر گذاشته اید؟ داستانی که در این زمینه می نویسید و میزان جذابیت آن در حمایت کاربرانتان بسیار موثر خواهد بود.

  • معرفی افرادی که در کار و اداره وبسایت شما به شما کمک می کنند.

دیدن عکس افراد واقعی و معرفی آن ها به کاربران در اعتماد کردن به این وب سایت بسیار کمک می کند. این موضوعی است که به تجربه به اثبات رسیده است پس در مورد آن شک نکنید. هرچه واضح تر افراد را معرفی کنید، بیشتر اعتماد سازی می کنید. البته در نظر داشته باشید که این مورد ریسک هایی نیز دارد. مثلا رقبایتان می توانند افراد را شناسایی کرده و در پی جذب آن ها برآیند. در این قسمت سعی کنید علاوه بر قرار دادن اطلاعاتی که به ضرر شما تمام نمی شود، به درج نوشته ای از افرادی که معرفی می کنید نیز بپردازید. این نوشته می توایند به صورت یک یا چند جمله و در ارتباط با خاطره، انگیزه و … این افراد برای بودن در این کار باشد.

  • خصوصیات این کسب و کار دقیقا چه چیزی است؟

در این صفحه باید دقیقا توضیح دهید که کار شما و یا شرکتتان چیست؟ چه کارهایی انجام می دهید؟ و چه هدفی از انجام دادن آن دارید؟ آن کار ها و وظایفتان را چگونه انجام می دهید؟ و مزیت شما نسبت به رقابایتان چه چیزهایی هست؟

  • ارزش های شما در این کار چیست؟

این قسمت یکی از مهم ترین بخش هاست که در آن باید ارزش های کاری خود، وب سایت و یا شرکت را توصیف کرده و توضیح دهید که چرا کاربران باید محصول یا خدمات شما را استفاده کنند؟ شما چه امکانات مازادی را در اختیارشان قرار می دهید؟ چه قوانین اخلاقی را رعایت می کنید؟ این موارد ترغیب کننده مشتریان و کاربرانتان حتی به منظور خواندن متن های نوشته شده در سایتتان خواهد بود. مثلا اگر بنویسید که با ذکر منبع محتوا را می آورید، مشتریان حس بهتری خواهند داشت. یا مثلا اگر فعالیتی در خیریه دارید و درصدی از سود شما به خیریه ها تعلق می گیرد، می توانید آن ها را در این بخش بنویسید.

  • چگونه شما را در شبکه های اجتماعی بیابند؟

برای در جریان قرار دادن مخاطبانتان از اخبار کسب و کارتان و نشان دادن فعال بودن این کسب و کار، حتما در شبکه های اجتماعی دیگر نیز صفحات خود را راه اندازی کرده و در آن ها فعالیت داشته باشید. این گونه است که می توانید یک سوپاپ اطمینان برای حفظ ارتباط با افراد نیز داشته باشید تا اگر یکی از راه های ارتباطی تان از بین رفت، دیگری پابرجا باشد. علاوه بر اینکه مردم در شبکه های اجتماعی فعال ترند تا اینکه بخواهند روزانه به سایت شما سری بزنند. برای همین هم در این قسمت و حتی در صفحات مختلف وب سایتتان لینک شبکه های اجتماعی ای که در آن ها فعالیت دارید را قرار دهید (مثل لینکدین، اینستگرام و …).

برای نوشتن صفحه درباره ما چه نکاتی مهم است؟

  • صمیمانه بودن متن

همان طور که در ابتدا گفتیم، این صفحه موجب ایجاد حس اعتماد، اعتبار و ارزش گذاری شما در مشتریانتان می شود. پس متن را جوری بنویسید که فکر نکنند با رباط هایی خشک طرف هستند که تنها قصد سود آوری و کسب درآمد را دارند.

  • بروز رسانی متن

همه ما می دانیم که در طول دوره فعالیت یک کسب و کار، اتفاقات زیادی می افتد. افراد بسیاری کم یا اضافه می شوند، فعالیت شرکت در جهات مختلفی تغییر رویه می دهد و … . کاربران شما حق دارند از به روز ترین اطلاعات بهره مند شوند وگرنه باید در اطلاعاتی که در کل سایت به آن ها می دهید نیز شک کرد! به این ترتیب می توانید رشد شرکت خود را نیز شاهد باشید و آن را به بقیه هم نشان دهید.

  • استفاده از تصاویر و ویدئو

تصاویر و ویدئو های مرتبط با شما و کارتان (مثلا از محیط کاری شما، یا حضور خودتان در ویدئو و دادن توضیحات و حتی مطالب نوشته شده به صورت صوتی)، حس مثبت و ارزش گذاری را القا می کند. حتی می توانید از مشتریانتان نیز فیلم تهیه کرده و در این ویدئو بگنجانید. پس از این فرصت استفاده کنید و در این قسمت تا می توانید خلاقیت بخرج دهید. شاید که کاربر حوصله خواندن نوشته های این صفحه را نداشته باشد و تتها فیلم را مشاهده کند!

  • تبلیغ نکنید

تبلیغ در این صفحه، کلاس کاری شما را پایین می آورد! فراموش نکنید که این صفحه تنها برای معرفی و شناساندان هرجه بهتر شما به مشتریانتان است.

  • طولانی نباشد

خلاصه، مختصر و مفید بنویسید. نگذارید با دیدن صفحه طولانی از خواندن آن پشیمان شوند.

 

برای نوشتن این صفحه می توانید از نمونه هایی از صفحات ” درباره ما “ی سایت های دیگر هست، استفاده کنید. آسان ترین کار این است که از آن ها الگو برداری کنید و اطلاعات خودتان را جایگزین کنید تا سر فرصت یک صفحه “درباره ما” ی فوق العاده برای خود تهیه کنید.

نمونه ای از صفحات درباره ما دیگر سایت ها:


توسط |2020-01-15T17:34:08+03:30ژانویه 16th, 2020|کسب و کار|بدون ديدگاه

درباره نویسنده :

من همیشه قبل از نوشتن هر متنی به این فکر میکنم که چه کسی قرار هست این مقاله رو مطالعه کنه؟ و جالبه که اصلا حوصله این رو ندارم که برای گوگل محتوا رو سئو کنم! یک سری فاکتور های اولیه رو رعایت میکنم و محتوا رو منتشر می‌کنم. بلکه در سال های آینده که کمی وقت داشتم برگردم و مقالات رو بر اساس سئو بنویسم که رتبه بگیرند! کلا هم سیاست من در نوشته این هست که مختصر و مفید بنویسم که مخاطب سریع جواب رو بگیره بره!!! خب زمان توی این دنیا از هر چیزی با ارزش تره ... :)

ثبت ديدگاه